Mukauta
Vertaile lentoja

Mistä haemme tietoja:

Lentoliput.com - Tietoja meistä

Keitä me olemme...

Lentoliput on tehokas ja pitkälle kehitetty lento- ja hotellihakukone, joka selaa läpi kaikki Suomen tärkeimmät matkasivustot.

Lentoliput löytää Internetissä tarjolla olevat parhaat tarjoukset yli sadalta verkkosivulta.

Yhdellä napsautuksella Lentoliput löytää sinulle parhaat sekä budjetti- että perinteisillä lentoyhtiöillä ja matkatoimistoilla tarjolla olevat matkat.

Kaikki ne sivustot, joita selaamme, ovat vakaiden yritysten ylläpitämiä ja niillä on kaikkien tuntema nimi ja ostotakuuohjelmat.

Lentoliput -hakukoneen tarjoama palvelu on täysin maksuton, ja näkemäsi hinnat ovat aivan samat kuin matkantarjoajan omilla sivuilla.

Lentoliput ei lisää senttiäkään sivustoilla näkyviin hintoihin.

Lentoliput pyrkii mahdollisuuksien mukaan näyttämään kaikki piilokulut, kuten lentokenttäverot, hallintokulut, polttoainemaksut jne.

Lentoliput -hakukoneen etuna on se, että sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakutoiminto löytääksesi kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot reitillesi.

Lentoliput löytää muutamassa sekunnissa sen, mihin tavallisesti kuluisi tunteja säästäen aikaa ja rahaa.

Lentoliput -hakukoneessa yhdistyvät käyttäjää varten suunniteltu uusin tietokone- ja verkkoteknologia.


Mitä me emme ole...

Lentoliput ei ole matkatoimisto vaan yksinkertaisesti kohtauspaikka niille, jotka haluavat ostaa ja myydä lomia ja lippuja.

Lentoliput ei myy mitään.

Lentoliput vain näyttää yhdellä kertaa kaikkien matkanjärjestäjien ja lentöyhtöiden tarjolla olevat matkat ja hinnat. Sinut ohjataan näiden yhtiöiden sivustoille, missä voit tehdä haluamasi varauksen.

Verkkosivuillamme ei ole loukkaavia tai ärsyttäviä mainoksia (ponnahdusmainoksia, bannereita tms.).


Mikä tekee meistä erilaisen...

Lentoliput on tehnyt merkkittävän sijoituksen uusimpaan tietokone- ja verkkoteknologiaan, mikä tarkoittaa, että sinä voit tehdä erittäin edistyksellisiä hakuja.

Lentoliput -hakukoneen verkkosivuilla on lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden avulla voit löytää parhaan ratkaisun haluamasi matkan järjestämiseen.

Lentoliput -hakukoneen “matkahaku”-työkalu antaa sinulle tilaisuuden hyödyntää tuhansien muiden jo aiemmin tekemää työtä.

Lentoliput -hakukoneen tehokkailla palvelimilla on satojatuhansia aikaisempia hakutuloksia, joiden avulla voit nopeasti löytää markkinoiden parhaat tarjoukset.

Jos et ole tarkoin määrittänyt lähtö- ja paluupäivämääriä, Lentoliput näyttää yksikertaisen kuukausikaavion, jossa näkyvät edullisimmat hinnat kullekin matkustuspäivälle, jolloin näet nopeasti halvimmat matkustuspäivät.

Tämän jälkeen Lentoliput antaa sinulle tilaisuuden päivittää aikaisempien käyttäjien löytämät hinnat yhdellä napsatuksella.

Sivustomme edistyksellisten suodattimien avulla löydät matkat, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi.

Voit tarkentaa hakusi määrittämällä lähtö- ja paluujat hinnan, matkajärjestäjän ja jopa kohteesi lähellä olevan lentokentän mukaan.

“Eri matkustustapojen vertailu” -työkalulla voit vertailla saman reitin eri matkustustapojen hintoja, jolloin näet onko halvempaa matkustaa junalla, lentokoneella, linja-autolla vai laivalla.

Lentoliput on integroinut tehokkaan karttatyökalun hakukoneeseemme, joten voit nähdä kaikki lentokentät 150 km:n säteellä lähtö- tai saapumispisteestäsi.

Tämän karttatyökalun avulla voit tehdä hakuja eri lentokentiltä selvittääksesi, jos matkallesi löytyisi halvempi reitti.

Eri matkustustapojen vertailu -työkalussa olevista kartoista näet myös linja-auto- ja juna-asemien sekä laivasatamien ja lentokenttien sijainnit.

Lentoliput sisältää myös dynaamisen nimihakutoiminnon, mikä tarkoittaa, että jos kirjoitat vähemmän tunnetun kaupungin nimen, hakukoneemme etsii kyseistä paikkaa lähinnä olevan lentokentän.

Lentoliput muistaa viimeksi tekemäsi haut, joten kun palaat sivustolle, näet uusimmat tarjoukset näistä hakutuloksista napsauttamalla “päivitä”-painiketta.

Lentoliput -hakukoneen avulla voit tulostaa täydellisen luettelon mistä vain hausta, jolloin voit säästää sen tulevaa varten.

Sponsoroidut linkit