Mukauta
Vertaile lentoja
Mistä: 
Mihin: 
Lähtöpäivä:
Tulopäivä: 
Valuutta:
Aikuisia:
Lapsia:
Sylilapsia:
Mistä haemme tietoja:

Palaute

Kiitos käynnistäsi Lentoliput.com -sivustoilla. 

Haluatko kommentoida, antaa yleisiä ehdotuksia tai mielipiteesi. Onko sinulla kommentoitavaa Lentoliput.com -sivustosta? Voit lähettää kommenttisi postitse käyttämällä alla olevaa lomaketta. Olemme kiinnostuneet kaikista verkkosivujamme koskevista mielipiteistä. Emme voi kuitenkaan taata henkilökohtaista vastausta kaikkiin kysymyksiin.


Allaolevasta tekstistä voit löytää tarvitsemasi tiedot sekä vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Uskomme, että tekstistä löytyy sinulle sellaista tietoa, joka vastaa kysymykseesi.

En ole saanut vahvistusta lennolle

Halvat Lennot on itsenäinen lentojen hakukone, jonka avulla käyttäjä voi samanaikaisesti vertailla yli sadan operaattorin hintoja yhdellä haulla ja löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Käyttäjä säästää huomattavasti aikaa, kun hänen ei tarvitse vierailla erikseen yksittäisillä web-sivuilla. Palvelu on käyttäjälleen täysin ilmainen. Emme kuitenkaan ole matkatoimisto emmekä myy sivuillamme mainostettuja lentoja. Kun käyttäjä klikkaa sivuillamme lentoa, hänet ohjataan edelleen tarjouksen tehneen matkatoimiston tai lentoyhtiön sivustolle. Halvat lennot ei ota vastaan maksuja. Maksut tapahtuvat ilmoittajiemme omilla nettisivustoilla, joten kaupallinen suhde syntyy käyttäjän sekä kyseessä olevan operaattorin välille. Koska emme käytännössä myy sivustoillamme mainostettuja lentoja meillä ei myöskään ole tietoja eikä yksityiskohtia yksittäisistä varauksista, joten meillä ei myöskään ole pääsyä lentosi varmistustietoihin. Jos et ole saanut varmistusta lennollesi pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan lennon myyneeseen lentoyhtiöön tai matkatoimistoon. Jos et muista lennon myyneen yhtiön nimeä, ehdotamme, että otat yhteyttä luottokorttifirmaasi ja tarkistat sieltä mikä yritys on laskuttanut lennot tililtäsi ja otat sitten suoraan yhteyttä kyseiseen yhtiöön.


Lennon hinta vaihtui yrittäessäni tehdä varausta

Halvat Lennot on itsenäinen lentojen hakukone, jonka avulla käyttäjä voi samanaikaisesti vertailla yli sadan operaattorin hintoja yhdellä haulla ja löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Käyttäjä säästää huomattavasti aikaa, kun hänen ei tarvitse vierailla erikseen yksittäisillä web-sivuilla. Palvelu on käyttäjälleen täysin ilmainen. Emme kuitenkaan ole matkatoimisto emmekä myy sivuillamme mainostettuja lentoja. Kun käyttäjä klikkaa sivustoillamme lentoa, hänet ohjataan edelleen tarjouksen tehneen matkatoimiston tai lentoyhtiön sivustolle. Olemme täysin riippuvaisia ilmoittajiemme meille antamasta informaatiosta koskien lentojen hintoja. Yleensä tämä informaatio on virheetöntä, mutta johtuen lentomarkkinoiden dynaamisesta luonteesta hinnat voivat muuttua nopeasti ja joskus meille toimitettavien tietojen päivityksessä voi olla viivettä verrattuna operaattoreiden omien sivustojen reaali-aikaisiin hintoihin. Ymmärrämme, että eroavaisuudet hintatiedoissa voivat aiheuttaa käyttäjälle harmia, mutta vakuutamme, että valvomme hintoja koko ajan taataksemme niiden paikkansapitävyyden. Jos havaitsemme, että joku operaattori toimittaa jatkuvasti vääriä hintatietoja, otamme heihin yhteyttä parantaaksemme tarkkuutta. Jos tästä huolimatta yhtiö lähettää edelleen epätarkkoja hintatietoja harkitsemme kyseisen operaattorin poistamista sivustoiltamme. Poistamme säännöllisesti operaattoreita sivustoiltamme kunnes heidän toimittamansa hintatiedot alkavat pitää paremmin paikkaansa.


Valitsemani lento ei enää ollut saatavilla, kun halusin tehdä varaukse

Halvat Lennot on itsenäinen lentojen hakukone, jonka avulla käyttäjä voi samanaikaisesti vertailla yli sadan operaattorin hintoja yhdellä haulla ja löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Käyttäjä säästää huomattavasti aikaa, kun hänen ei tarvitse vierailla erikseen yksittäisillä web-sivuilla. Palvelu on käyttäjälleen täysin ilmainen. Emme kuitenkaan ole matkatoimisto emmekä myy sivuillamme mainostettuja lentoja. Kun käyttäjä klikkaa sivustoillamme lentoa, hänet ohjataan edelleen tarjouksen tehneen matkatoimiston tai lentoyhtiön sivustolle. Olemme täysin riippuvaisia ilmoittajiemme meille antamasta informaatiosta koskien lentojen saatavuutta ja tarjouksia. Yleensä tämä informaatio on virheetöntä, mutta johtuen lentomarkkinoiden dynaamisesta luonteesta lentojen saatavuus/tarjoukset voi muuttua nopeasti ja joskus meille toimitettavien tietojen päivityksessä voi olla viivettä verrattuna operaattoreiden omien sivustojen reaali-aikaisiin tietoihin lentojen saatavuudesta. Ymmärrämme, että jos ilmoitetut lennot eivät olekaan saatavilla voi se aiheuttaa käyttäjälle harmia, mutta vakuutamme, että valvomme tietoja koko ajan taataksemme niiden paikkansapitävyyden. Jos havaitsemme, että joku operaattori toimittaa jatkuvasti vääriä tietoja lentojen saatavuudesta, otamme heihin yhteyttä parantaaksemme tarkkuutta. Jos tästä huolimatta yhtiö lähettää edelleen epätarkkoja tietoja harkitsemme kyseisen operaattorin poistamista sivustoiltamme. Poistamme säännöllisesti operaattoreita sivustoiltamme kunnes heidän toimittamansa tiedot lentojen saatavuudesta alkavat pitää paremmin paikkaansa.


Haluan vaihtaa / peruuttaa lennon

Halvat Lennot on itsenäinen lentojen hakukone, jonka avulla käyttäjä voi samanaikaisesti vertailla yli sadan operaattorin hintoja yhdellä haulla ja löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Käyttäjä säästää huomattavasti aikaa, kun hänen ei tarvitse vierailla erikseen yksittäisillä web-sivuilla. Palvelu on käyttäjälleen täysin ilmainen. Emme kuitenkaan ole matkatoimisto emmekä myy sivuillamme mainostettuja lentoja. Kun käyttäjä klikkaa sivuillamme lentoa, hänet ohjataan edelleen tarjouksen tehneen matkatoimiston tai lentoyhtiön sivustolle. Halvat lennot ei ota vastaan maksuja. Maksut tapahtuvat ilmoittajiemme omilla nettisivustoilla, joten kaupallinen suhde syntyy käyttäjän sekä kyseessä olevan operaattorin välille. Koska emme käytännössä myy sivustoillamme mainostettuja lentoja meillä ei myöskään ole tietoja eikä yksityiskohtia yksittäisistä varauksista eikä pääsyä varaustasi koskeviin tietoihin. Jos haluat peruuttaa tai muuttaa lentoasi pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan siihen lentoyhtiöön tai matkatoimistoon, josta olet lennon varannut. Jos et muista lennon myyneen yhtiön nimeä, ehdotamme, että otat yhteyttä luottokorttifirmaasi ja tarkistat sieltä mikä yritys on laskuttanut lennot tililtäsi ja otat sitten suoraan yhteyttä kyseiseen yhtiöön.


Olen hukannut lennon vahvistuksen

Halvat Lennot on itsenäinen lentojen hakukone, jonka avulla käyttäjä voi samanaikaisesti vertailla yli sadan operaattorin hintoja yhdellä haulla ja löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Käyttäjä säästää huomattavasti aikaa, kun hänen ei tarvitse vierailla erikseen yksittäisillä web-sivuilla. Palvelu on käyttäjälleen täysin ilmainen. Emme kuitenkaan ole matkatoimisto emmekä myy sivuillamme mainostettuja lentoja. Kun käyttäjä klikkaa sivuillamme lentoa, hänet ohjataan edelleen tarjouksen tehneen matkatoimiston tai lentoyhtiön sivustolle. Halvat lennot ei ota vastaan maksuja. Maksut tapahtuvat ilmoittajiemme omilla nettisivustoilla, joten kaupallinen suhde syntyy käyttäjän sekä kyseessä olevan operaattorin välille. Koska emme käytännössä myy sivustoillamme mainostettuja lentoja meillä ei myöskään ole tietoja eikä yksityiskohtia yksittäisistä varauksista eikä pääsyä varaustasi koskeviin tietoihin. Jos olet kadottanut lentosi varmistustiedot pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan lennot myyneeseen lentoyhtiöön tai matkatoimistoon. Jos et muista lennon myyneen yhtiön nimeä, ehdotamme, että otat yhteyttä luottokorttifirmaasi ja tarkistat sieltä mikä yritys on laskuttanut lennot tililtäsi ja otat sitten suoraan yhteyttä kyseiseen yhtiöön. Muista: Halvat lennot sivustoilla ei ole käytössään lentojen varmistustietoja emmekä näin ollen pysty antamaan niistä kopioita sinulle.


Halvat Lennot ei ole matkatoimisto, vaan lentojen hakukone, joka selaa samanaikaisesti yli sadan operaattorin vaihtoehdot. Tämä auttaa käyttäjiämme nopeasti löytämään joitakin markkinoiden parhaista tarjouksista. Palvelumme on täysin ilmainen ja säästää käyttäjän aikaa, kun ei tarvitse selata yksitellen eri operaattoreiden sivuja. Kun klikkaat tarjousta sinut ohjataan suoraan tarjouksen tehneen operaattorin sivuille. Halvat lennot ei ota vastaan mitään maksuja. Maksut tehdään ilmoittajiemme sivustoilla ja täten kaupallinen suhde syntyy käyttäjän ja kyseisen ilmoittajan välille.

Jos sinulla on kysyttävää lennostasi, tietystä tarjouksesta tai lentoosi liittyvistä yksityiskohdista sinun tulisi ottaa yhteyttä suoraan siihen operaattoriin tai lentoyhtiöön, josta olet lennon varannut. Koska emme käytännössä myy lentoja, joita sivustoillamme mainostetaan, meillä ei ole käytössämme mitään tietoja yksittäisistä varauksista. Sivustomme toimii itsepalvelu-periaatteella ja sen vuoksi meillä ei ole sellaista puhelinpalvelua, joka vastaisi yksittäisiä varauksia koskeviin kysymyksiin.

Koska emme ole matkatoimisto emmekä myy lentoja, emme myöskään pysty antamaan tietoa tiettyjen matkojen tai matkailuun liittyvien järjestelyiden suhteen. Emme voi tehdä ryhmävarauksia. Emme ole vastuussa sivustoillamme ilmoittavien matkatoimistojen tai lentoyhtiöiden toteuttamasta maksupolitiikasta, luottokorttien käyttöön liittyvistä menettelytavoista, valuuttamenettelystä tai maksurajoituksista. Kaikki näihin liittyvät kysymykset tulee osoittaa suoraan sille lentoyhtiölle / matkatoimistolle, jonka ilmoittamasta matkasta olet kiinnostunut. Jos sinulla on kysyttävää matkatavaroittesi painosta, lemmikkieläimistä perittävistä maksuista tai soittimista, sinun kannattaa vierailla sen lentoyhtiön sivuilla, josta olet lentosi varannut tai ottaa heihin suoraan yhteyttä.

Jos sinulla on vielä tämän luettuasi kysymys, jonka haluaisit esittää Halvat Lennot sivustoille tai jokin ehdotus toimintamme parantamiseksi, niin klikkaa tästä

Omat tietosi
Nimi:
S-postiosoite:

Kommentit/ehdotukset

Yksityisyyden suoja: Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä anneta muille yhtiöille. Lisätietoja löytyy yksityisyyden suoja -tekstistämme.
Sponsoroidut linkit