Mukauta
Vertaile lentoja
Mistä: 
Mihin: 
Lähtöpäivä:
Tulopäivä: 
Valuutta:
Aikuisia:
Lapsia:
Sylilapsia:
Mistä haemme tietoja:

Usein kysyttyäMikä on Lentoliput.com?

Myyttekö lippuja?

Täytyykö minun maksaa, kun käytän Lentoliput.com -hakukonetta?

Mitä “Vertaa lentoja” -työkalu tekee?

Kuinka “Halpojen matkojen haku” -työkalu toimii?

Mitä “Eri matkustustapojen vertailu” -työkalu tekee?

Miksi olen löytänyt eri hinnan kuin mikä matkayhtiön sivuilla näkyy?


Mikä on Lentoliput.com?

Lentoliput on tehokas ja pitkälle kehitetty lento- ja hotellihakukone, joka etsii tärkeimmät matkustussivustot Suomessa. Lentoliput hakee parhaat Internetissä saatavilla olevat tarjoukset yli sadalta sivustolta. Yhdellä napsautuksella Lentoliput etsii halvimmat matkat sekä budjetti- että perinteisiltä lentoyhtiöiltä ja matkatoimistoilta. Lentoliput -hakukoneen etuna on se, että sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakutoiminto löytääksesi kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot valitsemallesi reitille. Lentoliput löytää muutamassa sekunnissa sen, mihin tavallisesti kuluisi tuntikausia, joten se säästää aikaa ja rahaa.

Myyttekö lippuja?

Lentoliput ei myy mitään. Lentoliput ei ole matkatoimisto, vaan yksikertaisesti kohtauspaikka lomamatkoja ja lippuja ostaville ja myyville. Lentoliput vain näyttää kaikkien matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden tarjolla olevat matkat ja hinnat. Sinut ohjataan näiden yhtiöiden sivustoille, missä voit tehdä haluamasi varauksen. Palvelusta ei veloiteta mitään. Kun olet verrannut tarjouksia ja valinnut itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, kyseinen yhtiö käsittelee varauksesi ja ostosi.

Täytyykö minun maksaa, kun käytän Lentoliput.com -hakukonetta?

Lentoliput on täysin maksuton palvelu ja näyttämämme hinnat ovat aivan samat kuin matkoja tarjoavien yhtiöiden omilla sivuilla. Ostosopimus tehdään matkan myyvän yhtiön kanssa sen verkkosivuilla näkyvään hintaan. Lentoliput ei lisää senttiäkään sivustoillamme näkyviin hintoihin.

Mitä “Vertaa lentoja” -työkalu tekee?

Lentoliput lähettää hakusi kattavaan matkatietokantaamme, minkä jälkeen kokoamme lähettämäsi tiedot ja näytämme ne yhdellä sivulla. Näin voit verrata hintoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun valitset lennon tai hotellin, tarjoamme sinulle suoran linkin palvelua tarjoavan yhtiön sivustolle, missä voit tehdä varauksesi.

Kuinka “Halpojen matkojen haku” -työkalu toimii?

Lentoliput -hakukoneen matkahaku-toiminnon avulla voit hyödyntää tuhansien muiden palvelun käyttäjien jo aikaisemmin tekemää työtä. Verkkopavelimillamme on satojatuhansia aikaisempia hakuja, joiden avulla voit helposti löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Jos et ole tarkoin määrittänyt lähtö- ja paluupäivämääriä, Lentoliput näyttää yksikertaisen kuukausikaavion, jossa näkyvät edullisimmat hinnat kullekin matkustuspäivälle, jolloin näet nopeasti halvimmat matkustuspäivät. Tämän jälkeen Lentoliput antaa sinulle tilaisuuden päivittää aikaisempien käyttäjien löytämät hinnat yhdellä napsatuksella. On tärkeää huomioida, että toisin kuin muut hintojen vertailutyökalut, matkahaku ei hae tietoja reaaliaikaisesti. Hakutoiminto tuo myös aikaisempia hakutuloksia, jotka täytyy päivittää uusimpiin hintoihin.

Mitä “Eri matkustustapojen vertailu” -työkalu tekee?

Jos napsautat Lentoliput’ “eri matkustustapojen vertailu” -työkalua, voit vertailla saman reitin eri matkustustapojen hintoja.

Miksi olen löytänyt eri hinnan kuin mikä matkayhtiön sivuilla näkyy?

Lentoliput hakee tietoja matkayhtiöiden sivuilta samalla tavalla kuin mikä tahansa hakukone selaa verkkoa. Näyttämämme hinnat ovat oikein sillä hetkellä kun saamme tiedon lento- tai matkayhtiöltä, mutta hinnat valitettavasti voivat muuttua nopeasti, etenkin mitä lähemmäksi lähtöpäivää tullaan. Vaikka teemme parhaamme näyttääksemme oikeat hinnat ja tiedot, joskus matkayhtiön sivustolla tehdyt muutokset voivat aiheuttaa väliaikaisia virheitä hinnoissa ja muissa tiedoissa. Jos Lentoliput sisältää hintoja, jotka eroavat operaattorin omilla sivuilla olevista hinnoista, niin olisimme todella iloisia, jos kertoisit siitä meille.

Sponsoroidut linkit